keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Suomentelua ja kuumia koiria! 6.5

Tänään  kokeilin vähä erikoisempaa tapaa mennä töihin ja hyppäsin raitiovaunuu eli trammiin ja menin sillä pari pysäkkiä ja sitte olinki jo perillä. Toimistolle päästyäni käytii eilisii juttuja Mikon kaa läpi ja sitte mietittiin yhessä seuraavii juttuja mitä vois tehä. Sitte aloin suomentaa niit mun eilisii uutisii, mitä etin netistä pari tuntii ja lyhentelin vähä niitä ja sillee. 



Sitte sain vähän välii pientä viron kielen harjoitusta ku siinä "mun" huoneessa kävi muita työtekijöitä, jotka kyseli multa et mitä teen Virossa ja onko ollu kivaa yms...Sitte oli parinkymmenen minuutin kauan odotettu ruokatauko :D:D Menin käväseen huoltsikalla hakemas hot dogin ja mehupullon ja sitte takasin toimistolle. 



Sitte toimistolla jatkoin viel niitten juttujen suomentelua ja sitte lähin Mikon kaa Hotelli Metropoliksee ja venailtii siin pikku hetki ja sitte mentii hissillä pari kerrosta ylöspäin ja siel oli sellai kokoushuone varattuna meille ja mentii sinne ja sitte vähän ajan päästä sinne tulla tupsahti noin 15 opiskelijanuorta ja 2 niitten opettajaa Yli-Vieskasta, jostain merkonomikoulusta. Sitte Mikko piti siinä tunnin kestosen esitelmän The Baltic Guidesta ja Mikon omasta urasta yms.. Oli kyllä mielenkiintosta kuunneltavaa, vaikka suurimman osan asioista tiesin jo ennestään. 



Sitte sen esityksen jälkee Mikko lähti takas vielä toimistolle ja mä hiippailin kotiin ja rupesin miettii et mitäs sitte tekisin, menisinkö vähä shoppailemaan vai kattelemaan leffoja sohvan pohjalle, no shoppailuksihan se meni....mutta ei siitä sen enempää. Oli kiva päivä!

Ei kommentteja: